Nieuwbouwvilla's Finestrat, Noord Alicante, Costa Blanca, Spanje

Ref. Villa CB CI CamGre 225 ID: 8548

€ 339.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Opp. woning: 133,84m2
Opp. perceel: 221m2
Opp. terras: 51,88m2
Tuin: Privé tuin
Berging: Ja

Ten noorden van Alicante, op één van de hoogst gelegen regio's nabij Benidorm (Finestrat), vinden we deze nieuwbouwvilla's. Een plek met de beste faciliteiten, voorzien van alle noodzakelijke diensten zoals winkelcentra, luxe hotels, Terra Mitica pretpark, treinaansluiting Benidorm - Alicante, supermarkten,...
Deze bevoorrechte locatie is gelegen tussen de zee en de bergen en biedt unieke uitzichten. Op 5 minuten vinden we enkele fantastische stranden die tot de beste in Europa behoren, verschillende pretparken, wandelgebieden, watersporten, 3 golfbanen en nog veel meer. Ideaal voor wie op zoek is naar de rust of het avontuurlijke.

Deze villa's beschikken over twee verdiepingen. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een ruime woonkamer met grote open keuken, berging, badkamer en een eerste slaapkamer. Zowel vanuit de slaapkamer als woonkamer is er rechtstreekse toegang tot de private tuin waar optioneel nog een zwembad kan voorzien worden. Op de eerste verdieping vinden we de overige twee slaapkamers met beiden ingemaakte kasten en een ensuite badkamer. Iedere slaapkamer beschikt ook nog over een eigen terras.

Eigenschappen villa's:

  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Bebouwde oppervlakte: van 133,84 m² tot 134,55 m²
  • Terras: van 51,88 m² tot 52,22 m²
  • Percelen: van 221 m² tot 261 m²

Prijzen van 339.000 euro tot 351.000 euro

Bezoek/infoaanvraag

Wenst u meer informatie over dit project, gelieve dan dit formulier in te vullen. Wij houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzenden


* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
OK